søndag 14. august 2011

Ut på tur, aldri sur!

Da er endelig dagen her!! Solen skinner, vi har pakket sekkene og mangler kun å spise egg & bacon! Må ha et realt måltid vi som skal gå så langt. Første dagen blir så langt i planen den lengste etappen. Skal i hvertfall prøve å gå til Skaun i dag. Det blir rundt 4 mil. Rapporter kommer etterhvert, men det er ikke sikkert vi har dekning og strøm på telefonene våres hele tiden, men vi skal gjøre vårt beste. Det er flere som har sagt til oss at de skal følge med på bloggen, og det syns vi er hyggelig. Kjetil fikset dataen til farfar i går, så han også får hengt med på turen også.

Hold tunga rett i munnen når du driver med dataen da, farfar, for nå sees vi ikke før i september. Når vi kommer tilbake skal vi kose oss og feire at du har blitt 90 år! Tenk, 90 år! Vi syns det er helt fantastisk at du henger med i tiden og følger oss på internett!

Gratulerer med 90-årsdagen, farfar! Hurra for deg!


Min nyutdannede, ferske sivilingeniørkjæreste satt med siste rest av masteroppgaven natt til lørdag og leverte den via nett rett før jeg sto opp og skulle dra på jobb. Helt utrolig at han faktisk er ferdig med skolen og klar til å begynne i drømmejobben når vi kommer tilbake, som han allerede har fått.

Nå skal vi rydde og støvsuge, så det blir hyggelig å komme hjem igjen, så er det tid for frokost før vi forlater åstedet. Uten en eneste bekymring kan vi nå legge ut på tur! Hei så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere